2017-09-22 12:40:02• hírek • Szatmár.ro

A férfiak a fejükre estek - a Thuray Ida Színház vendégjátéka Szatmárnémetiben

A Business Transaction és a Cultur Art Egyesület újra egy remek magyarországi színházi előadással lepi meg a szatmári közönséget.

Október 28-án, 19 órai kezdettel egy igazi sztárparádét ígérő fergeteges vígjátékot láthatunk a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében. A budapesti Thuray Ida színház ugyanis egy igen közkedvelt előadással érkezik hozzánk, melynek címe: A férfiak a fejükre estek!
 
Fantasztikus színésznők énekelnek ebben a szenvedélyes és rendkívül mulatságos “szakítás-történetben”! A zenés vígjátékban három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleség a főszereplő. De vajon szó nélkül tűrik ezt a helyzetet? Hagyják magukat? Elviselik ezt a helyzetet? Vagy a sarkukra állnak és visszavágnak? Esetleg bosszút állnak? Sok kacagásra készülhet a néző, mert a darabban aztán minden lesz! A nevetéstől a rekeszizmok garantáltan elfáradnak!
 
Ma a házasságok fele válással végződik. De miért válunk? A számtalan lehetséges ok között a darab most egyre koncentrál: a középkorú férfi elhagyja negyvenes feleségét egy huszonéves babáért. Ez egy jelenség. Tünet. Bármerre nézünk, beleakad a szemünk egy ilyenbe. Vagy többe.

A Turay Ida Színház új előadása, Topolcsányi Laura és Berkes Gábor A férfiak a fejükre estek! című zenés vígjátéka, szeretné megmutatni a középkorú nőknek – elhagyottaknak vagy párkapcsolatban élőknek –, hogy a negyvennel és ötvennel kezdődő évszám nem jelenti egyúttal az ajtók bezárását. Nem kell elbújni a világ elől, a barátoktól, a hi­va­tás­tól – tartogathat még az élet valami izgalmasat, sőt, új érzelmet is!

Ebben a darabban pedig egy jó csapat pazarul felgyorsíthatja a tör­té­né­se­ket. Egy jó csapat? Igen! Mert ahol a nők összefognak egy­másért, ott kő kövön nem marad!

Jegyek kaphatók a színház jegypénztárában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: